Tel.:
Wuxi Fofia Technology Co., Ltd
Wuxi Fofia Technology Co., Ltd

                                                 Ben uw RFID-partner!

Thuis

Wuxi Fofia Technology Co., Ltd

Een paar woorden over ons
China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Wuxi Fofia Technology Co., Ltd
China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6

Wuxi Fofia Technology Co., Ltd

De Technologieco. van Wuxifofia, Ltd werd opgericht in 2002 in Jiangsu, Wuxi.

 

Wij concentreren ons op de ontwikkeling van Internet van dingen op landbouwgebied tijdens de afgelopen zestien jaar.

Wij ontwikkelen en vervaardigen een grote waaier van dierlijke identiteitskaart-producten met inbegrip van dierenidentificatieplaatjes, sensoren, FRID-lezers en de integratie van het toepassingssysteem.

Wat meer, wij is kan oplossingen aan dierlijk volgend systeem, veeteeltinformatisering en voedselveiligheid & bron-volgend beheersysteem leveren dat op de techniek van RFID & WSN-baseerden.

 

Wij zijn de aangewezen productieonderneming van elektronische dierlijke identificatie van ministerie van landbouw. Ook zijn wij het lid van de vereniging van China voor automatische identificatietechnologie, en het lid van de vereniging van China voor veeteelt en veterinaire informatie. Bovendien, wij zijn de ondeugd - voorzitter van Wuxi landbouwinternet van dingenalliantie.

Van het Fofiaiot (Internet van dingen) systeem de oplossingen behandelen faciliteitenlandbouw, aquicultuur, vee en gevogelte het fokken en andere aspecten. Technologie de van IOT (Internet van dingen) zal worden toegepast om het niveau van landbouwmodernisering te verbeteren en zal leveren bijdragen tot het bevorderen van de informatisering van landbouw en veeteelt in China.

 

Onze producten worden gebruikt voor vee, schapen, geit, varken, vissen, huisdieren en wilde dieren in meer dan 90 landen. Wij zijn de belangrijke leverancier van sensor dierlijk Internet van dingenproducten in het gebied Van Azië en de Stille Oceaan.

Wij hebben een goede reputatie met onze producten van uitstekende kwaliteit, snelle levering en naverkoopdienst gebouwd. Wij hebben altijd de producten in voorraad. Indien nodig, kunnen wij voor u in om het even welke ontwerp en kleur aanpassen.

 

Wij verheugen ons oprecht op het samenwerken met u.

 

Wij kunnen uw ideale partner zijn!China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Neutrale FOFIA,

Aantal werknemers : 150~500

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Geschiedenis van FOFIA

2002, Fofia werd opgericht in Wuxi, China.

 

2005, de afdeling van R&D van Fofia gelanceerd van de van de de Postduif het Volgen en Timing van de wereld meest geavanceerde Elektronische systeemproducten.

 

2006, ontwierpen wij een volledige reeks oplossingen voor het RFID-Project van Varken de Landbouwsupervisie van de de Landbouwcommissie van Taiwan.

Het zelfde jaar, verstrekten wij een volledige waaier van oplossingen en producten van het beheersprojecten van huisdieren elektronische identiteitskaart voor Shenzhen en Wuhan.

 

2007, Samengewerkt met Tsinghua Tongfang, verstrekten wij producten voor het Olympische levende project van de varkenssupervisie.

En wij beëindigden het project van „Traceability Beheersysteem voor Dierlijke Voedselveiligheid“ van de Wetenschap en de Technologieinnovatiefonds van Jiangsu.

 

2008, verstrekten wij Hardwareoplossing voor Elektronisch proces Toezicht op het Varkensvleesgroothandelsmarkt van Shanghai.

Bij hetzelfde jaar, voerden wij het Elektronische Quarantainesysteem voor Levende Varkens in Hong Kong (het Proefproject van de ingang-Uitgang van Guangdong Inspectie en Quarantainedienst, verwijst naar „van de de Varkenslevering van Hong Kong het Project“) uit

 

2009, begonnen wij om in de ontwikkeling en de bouw de wolkenplatform van van IOT (Internet van Dingen) op het gebied van intelligente landbouw te investeren.

 

2011, verbreden wij onze verkoopkanalen, en uitvoer naar meer dan 30 landen, zoals Koeweit, Rusland, Frankrijk, Korea, Finland, Oezbekistan enz.

 

2012, Fofia won het bod van Demonstratieproject van de de Landbouwiot Toepassing van Wuxi het Intelligente.

Wij voltooiden reeks producten voor het slachtingstraceability project in Suzhou-goederen handelmarkt.

 

2013, Fofia verdiende Gouden de Kaarttechniek van China van „Gouden Mierentoekenning“.

 

2018, de gemeenschappelijke onderneming van Fofia met de Australiër om een tak in Australië te vestigen. Het nam oud ons om de voorbereiding te doen.

bedrijfsdiensten

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

 

In FOFIA, bieden wij oplossingen van dierlijk volgend systeem, veeteeltinformatisering en voedselveiligheid & bron-volgend beheersysteem aan dat op de techniek van RFID wordt gebaseerd & WSN-.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van allerlei dierlijke identificatieplaatjes, sensoren, RFID-lezers en de integratie van het toepassingssysteem.

 

 

HEBT U OM HET EVEN WELKE VRAAG?

 

Q1. Bent u een fabriek of een handelsmaatschappij?

 

Wij zijn een professionele fabrikant met 3000 vierkante metersworkshop, 100 arbeiders en de ervaring van 13 jaar.

Wij worden gevestigd in Wuxi, een mooie stad de haven van Shanghai van het ongeveer één uurbereik. Welkom om onze fabriek te bezoeken.

 

 

Q2. Zijn uw producten de laagste prijs?

 

Wij vergen de kwaliteit in vroegere overweging. De prijs is gebaseerd op het kwaliteitsniveau en de ordehoeveelheid. De korting is beschikbaar bij ons als de orde groot is. Vanaf een fabrikant, hebt u de beste prijs buiten handelsmaatschappij.

 

 

Q3. Alle producten hebben een garantie?

 

Ja, leveren wij 1 jaar garantie voor onze producten.

 

 

Q4. Wat is het vervoer?

 

Hoofdzakelijk door Uitdrukkelijk, hebben wij goede korting met Fedex, DHL en TNT. U kunt uw eigen forwarder ook benoemen.

 

 

Q5. Als de goederen in doorgang beschadigd zijn, hoe te doen?

 

Wij gebruiken stabiel pakket, is de mogelijkheid van de goederen die tijdens het verschepen worden beschadigd zeer klein. Als het gebeurt, zullen wij de koeriersdienst om verantwoordelijk voor het vragen te zijn en u het verlies te betalen.

 

 

Q6. Kunnen wij pakketzak van de microchip met ons embleem, enz. aanpassen?

 

Ja, steunen wij OEM, al kleur, kunnen het embleem en het pakket worden aangepast.

 

 

GELIEVE TE ZIEN ONZE BROCHURElijst!

 

China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bedrijfteam

Het volledige Aantal arbeidskrachten van het Bedrijf viert een Perfect Beëindigen tot 2018!

 

-Bedrijf Jaarlijks Symposium

 

China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Onze Vrienden rondom de Wereld!

 

 

China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Wuxi Fofia Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

FOFIA Welcom u is onze partners!

Wuxi Fofia Technology Co., Ltd
24#Building, ZPARK, No.6 Gancheng Rd, Xinwu-District, Wuxi, Jiangsu, China 214135
Tel.:86-510-85282218-8009
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit ISO-Transpondermicrochip Leverancier. © 2017 - 2023 animal-microchip.com. All Rights Reserved.